Iets liefs in een doosje - cadeautjes met zeep

Nieuw bij De Groot Design BV, leuke, lieve, hippe kadootjes. We zijn gestart met "Iets liefs in een doosje". Per serie 24 verschillende teksten. Van gefeliciteerd, Speciaal voor jou, Veel liefs, een knuffel, bedankt, tot felicitatie baby en nieuw huis. De series van de doosjes passen bij de wenskaartenseries. In de doosjes zitten 8 hartvormige zeepjes met de geur van frisse mango. Als finishing touch een koordje met een bedeltje.

Broodtrommel en momenten kaartjes

Ook nieuw bij De Groot Design BV zijn o.a de broodtrommeldoosjes voor kids en volwassenen. Je kent dat wel.......je staat de lunchtrommels klaar te maken en eigenlijk wil je een lieve gedachte meegeven. Wij hebben er 16 verschillende bedacht, stop ze in het trommeltje en zeker weten dat de verrassing groot is! (van iedere tekst zitten er 2 in het doosje)

En helemaal nieuw zijn de giftdoosjes met 32 kaartjes voor o.a mijlpalen of om te geven bij bv een kadootje. Je kent dat wel.......er is een baby op komst, hoe leuk is het dan om de mijlpalen tijdens de zwangerschap vast leggen. Of een leuk kraamkadootje voor de baby en dan om alle mijlpalen vast te leggen tot aan het 1e jaar. De kaartjes zijn ontstaan omdat we tegenwoordig alles (nou ja bijna alles) delen op Facebook en Instagram. Hoe leuk is het dan om deze momenten vast te leggen met een kaartje erbij, de gebeurtenis hebben wij al bedacht.

 

© 2014 - 2020 degrootdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel