Wenskaarten en Ik Lief Jou gifts van De Groot Design BV opnemen in uw assortiment?

U wilt als winkelier wenskaarten of cadeautjes verkopen waarbij u zich onderscheidt van uw concurrenten. Tegelijkertijd wilt u de afspraak kunnen maken dat u van onze producten de alleenverkoop heeft in een bepaald gebied, plus dat u niet bent gebonden aan een bepaald minimum inkoopbedrag.  De Groot Design BV biedt u hiertoe mogelijkheid. De Groot Design is een wenskaarten groothandel en uitgever van luxe en exclusieve wenskaarten en cadeautjes. Wij leveren wenskaarten en Ik Lief Jou gifts uitsluitend aan stenen winkels. Dus geen webwinkels of ambulante handel.

Kaarten bestellen via een vertegenwoordiger

Heeft u interesse om een complete serie wenskaarten met draadmolen (in bruikleen) bij ons af te nemen? Dan zullen wij één van onze vertegenwoordigers contact met u laten opnemen. Onze buitendienst beschikt namelijk over een prachtige brochure en kan u tevens een aantal voorbeeldkaarten laten zien. Hierdoor kunt u precies zien welk product en kwaliteit wenskaarten u van ons kunt verwachten.

In overleg met onze vertegenwoordiger kunt u een aantrekkelijke introductiekorting ontvangen waarmee wij u dus de kans geven om met een kleine investering te beginnen. Ook zal er een bezoekfrequentie worden afgesproken om de molens met wenskaarten aan te vullen zodra dit nodig is. Een goed gevulde molen met wenskaarten verkoopt immers het best!

Redenen genoeg om snel een afspraak te maken met een van onze vertegenwoordigers. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)87 7842905.

Wij leveren niet aan webshops.

Online wenskaarten bestellen

Het is voor u heel simpel om op onze webshop een bestelling te plaatsen. Er komt geen vertegenwoordiger bij u over de vloer en u kunt uw bestelling plaatsen wanneer u maar wilt! Voor u geldt dat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen bij bedragen boven de € 100,-. Bij een bedrag daaronder brengen wij € 4,95 administratiekosten in rekening.

Betaalmethodes

Vanaf 1 maart 2021 krijgen onze bestaande klanten per mail, na uitlevering, een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen.
Vanaf 1 maart 2021 krijgen nieuwe klanten per mail, vóó'r levering, een proforma factuur. De bestelling na ontvangst van de betaling worden verzonden.

 

© 2014 - 2021 degrootdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel