GREAT GREETINGS - ONS MAGAZINE BOMVOL NIEUWS
 

Sinds eind 2015 brengen wij van de firma De Groot Design een Glossy gedrukt magazine uit met de naam Great Greetings. Dit magazine zal 4 keer per jaar worden uitgegeven en is bedoeld voor alle winkeliers die wenskaarten in het assortiment hebben of juist overwegen wenskaarten te gaan 
opnemen.

Waarom brengt een uitgeverij van wenskaarten nu ook een magazine uit?

Het doel van het magazine is in eerste instantie meer winkeliers bewust te laten worden van de vele mooie kaarten die De Groot Design u heeft te bieden, maar ook van de vele mogelijkheden zoals het produceren van custom made kaarten.
Daarnaast is het gewoon leuk om allerlei interessante verhalen met u te delen, verhalen over hoe De Groot Design te werk gaat, maar ook verhalen van ontwerpers of over vakbeurzen, of over wat er bij u in de winkel allemaal gebeurt.

Heeft u een interessant verhaal, dat wij wellicht in dit blad kunnen publiceren, dan nodigen wij u graag uit dit verhaal (eventueel met foto’s) naar ons te mailen: info@degrootdesign.nl

Wilt u gewoon wat over uw winkel vertellen met wat foto’s, dat kan natuurlijk ook. Kent u mensen die graag over onderwerpen schrijven die gerelateerd kunnen worden met wenskaarten, dan houden wij ons ook van harte aanbevolen.

Intussen gaan we gewoon door met het ontwerpen van vele mooie nieuwe series, klanten met veel passie en liefde bezoeken, website bijwerken, beurzen bezoeken, mails beantwoorden en ga zo maar door, alles met heel veel plezier.

Wilt u een gedrukt exemplaar, stuur ons een mailtje en wij verzorgen het.

Wij wensen u heel veel plezier met het lezen van het magazine Great Greetings...

Klik hier voor het online magazine:
editie 1

© 2014 - 2018 degrootdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel