Uw eigen gratis display met zakelijke kaarten voor personeel, relaties en klanten

U wilt iemand (binnen het bedrijf) feliciteren met de verjaardag, een collega feliciteren met een jubileum, iemand beterschap wensen, een klant bedanken, een relatie iets sturen of iedereen uitnodigen voor een (personeel)feest, stuur dan een kaart uit uw eigen gratis display. Bij De Groot Design kunt u kiezen uit 3 verschillende collecties voor uw display met 20 vakken, uiteraard kunt u ook uw eigen mix maken. 

De voordelen van een gratis mini display met wenskaarten

Indien u een display op uw bureau, receptie of tafeltje heeft staan, zult u eerder de vele mogelijkheden ontdekken van het versturen van een kaartje naar personeel of relaties. Dit kleine gebaar heeft een hele grote waarde. Ook zou u de kaarten aan het personeel kunnen aanbieden om op deze manier een extra potje te sparen voor dat aankomende personeelsfeestje.

Het logo en/of naam van het bedrijf kosteloos op uw kaarten

Geheel kosteloos en zonder enige verplichting plaatsen wij uw logo en/of de naam van het bedrijf (met contact gegevens) op uw kaarten. Dit kan op alle kaarten of een deel van de kaarten voor bv alleen naar uw zakelijke relaties. Meestal op de achterzijde van een kaart maar het kan eventueel ook in de binnenzijde. Geef in uw bestelling aan of u hiervan gebruik wilt maken en wij verzorgen het.

© 2014 - 2023 De Groot Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel