Werken bij De Groot Design

Wie zijn wij?

De Groot Design is een organisatie welke gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van wenskaarten. Al meer dan 30 jaar zijn wij inmiddels een niet weg te denken naam in de wereld van tabak- en gemakszaken, boekhandels, cadeauwinkels en leveren wij in binnen- en buitenland onze wenskaarten. U kunt rekenen op een gedreven team van zeer professionele coaches, verkoopervaring en zeker niet onbelangrijk een afgebakend rayon.

Hoe verkoopt Groot Design BV haar producten

Een wenskaart ontvangen blijft altijd iets bijzonders. Zeker als deze kaart een persoonlijke boodschap uitdraagt. Of het nu gaat om een grappige verjaardagskaart, een tedere geboortekaart, een warme vriendschapskaart, een klopje op de schouder kaart, bij De Groot Design vindt u het allemaal. De Groot Design biedt winkeliers een compleet aanbod uit veel verschillende lijnen van wenskaarten. Kaarten met vaak nog iets eraan toegevoegd zodat deze nog meer een cadeautje worden.

Wat maakt De Groot Design zo sterk?

* Eigen hoogwaardige ontwerpen met een perfecte uitstraling
* Door de commerciële uitstraling een zeer hoge omloopsnelheid
* Zeer veel verschillende lijnen met wenskaarten
* Door eigen fabricatie snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen
* De hoogste vorm van klantvriendelijkheid en klantgericht denken
* Optimale service
* Kwaliteit tegen concurrerende prijzen

Wat zoekt De Groot Design BV

Op dit moment zoeken wij een vertegenwoordiger (of een agentuur) voor diverse werk gebieden. Uw bent (of was) agentuur/vertegenwoordig(st)er en u wilt graag bij ons aan de slag? U bent goed in het maken van nieuwe klanten? Solliciteer dan nu bij een leuk en betrouwbaar bedrijf!

Wij zoeken een medewerker, die in eerste instantie uitsluitend bezig zal zijn met aquisitie. De nieuwe klanten blijven uiteraard onder uw beheer en bij goede resultaten zullen in een later stadium ook de bestaande klanten onder uw beheer komen te vallen.

De voornaamste taken van deze functie bij De Groot Design bestaan uit de verkoop van de kaarten aan de nieuwe detaillisten, het maken van route planningen, het voorbereiden op de volgende dag, administratie bijhouden, etc. Kortom, een zelfstandige uitdagende functie met veel vrijheid waar u commercieel bezig bent in uw eigen afgebakend rayon.

Wat zoeken wij in een kandidaat:

U bent een ideale kandidaat als u beschikt over een flinke dosis humor, initiatief en inlevingsvermogen en bereid bent om te buffelen om zo uw doel te bereiken. U draagt bij aan een positieve werksfeer en weet hoe belangrijk een goed persoonlijk contact met uw klanten en collega's is. Uw vasthoudendheid en overtuigingskracht, alsmede uw commerciële inslag zorgen ervoor dat u gedreven uw doelen realiseert. Juist de continue jacht naar nieuwe klanten zit in uw bloed.

Wat bieden wij een kandidaat:

Een gedegen inkomen en uiteindelijk een vast contract is absoluut mogelijk, maar hangt natuurlijk wel af van de uiteindelijke resultaten. 

Verder bieden wij:

* Continue support (ook o.a. door het opzetten van een degelijke mailingcampagne)
* Een flexibel en plezierig team
* Een professioneel concept
* De voordelen van onze jarenlange ervaring
* Kwalitatief hoogwaardige producten
* Goede prijs/kwaliteit verhouding
* Snel inspelen op nieuwe marktontwikkelingen
* Groot rayon
* Profijt van naamsbekendheid
* Een sfeer waar meedenken altijd welkom is

Belangstelling?

Spreekt u dit aan, neem dan gerust contact met ons op via e-mail info@degrootdesign.nl.

© 2014 - 2018 degrootdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel